2019. janur 20. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2019     www.bajabela.sulinet.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Iskolánkról Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester

Bélap


E-KRÉTA HELP

Hírek - Információk


JAVÍTS EGY JEGYET! 2010. oktber 20.

A pályázat elõzményei: 2011. május 26-29. között kerül megrendezésre az V. Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi iskolai tanulmányi kirándulások gyûjtõprogramja, amely az általános iskolás felsõ tagozatos, valamint a középiskolás diákok országos méretû fesztiválja. A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai elõírásoknak megfelelõen biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztõ, kulturális, kézmûves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevû szervezetek által biztosított interaktív vendégprogramok, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevõket.

A pályázat tartalma: A Javíts egy jegyet pályázaton az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” keressük. A Legszorgalmasabb Osztályok az V. Kamaszfesztiválra négynapos belépõjegyet kapnak ajándékba a Kamaszfesztivál Szervezõirodától. A Kamaszfesztivál Szervezõiroda az eredmények beérkezését követõen támogatási kérelmet nyújt be a nyertes osztályok települési önkormányzataihoz azzal a kéréssel, hogy a Település Legszorgalmasabb Osztálya” számára az Országos Osztálykiránduláson szállás és/vagy étkezési költségeit átvállalja. A támogatást vállaló önkormányzatok számára a Kamaszfesztivál Szervezõiroda felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet.

Pályázat célja: A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.


Pályázók köre: A pályázaton azon általános iskola felsõ tagozatos, vagy középiskolás osztályok indulhatnak, amelyek tanév végi tanulmányi kirándulásukat a pályázat eredményétõl függetlenül a V. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra szervezik.

Pályázat menete: A pályázó a www.kamaszfesztival.hu oldalon elhelyezett regisztrációs ûrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követõen a Kamaszfesztivál Szervezõiroda visszajelzést küld a pályázónak.

Pályázni lehet: A 2009-2010-es tanév végi, valamint a 2010-2011-es tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

Pályázat beadási határideje: 2011. január 28.

Pályázati feltételek: A pályázó osztály vállalja, hogy a 2009-2010-es tanév végi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában 2011. január 28-ig eljuttatja címünkre.

Eredményhirdetés: A “Javíts egy jegyet!” pályázat eredményeirõl levélben tájékoztatjuk az osztályokat, valamint a www.kamaszfesztival.hu honlapon 2011. február 14-én kihirdetjük. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolunk! A nyertes osztályokat támogató önkormányzatok képviselõit a Kamaszfesztivál zárónapján, 2011. május 29-én köszöntjük.

Bõvebb információ:
Kamaszfesztivál Szervezõiroda Nonprofit Közhasznú Kft.
1043 Budapest, Tél u. 22.
Iroda: ELTE Eötvös Collegium, 1118 Budapest, Ménesi út 11-13.
Telefon: 301-0077, 06-20-953-4946
E-mail: info@kamaszfesztival.hu
Web: kamaszfesztival.hu