2018. december 18. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2018     www.bajabela.sulinet.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Iskolánkról Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester

Bélap


E-KRÉTA HELP

Hírek - Információk


Krefiti ifjúsági magazin 2011. oktber 18.

A magazin folyamatos pályázat keretében segíti és közzéteszi a kreatív fiatalok írásait, alkotásait, munkáit, fórumot biztosít véleményüknek, kérdéseiknek; igazi közösséget próbál kialakítani az ország határain belüli és az azon túli ifjúságból. A tehetséges gyerekek munkáját folyamatosan díjazzuk, segítjük! (A díjakat, nyereményeket különbözõ cégek, mûvészek ajánlják fel, illetve egy részüket a szerkesztõség biztosítja. A nyereményeket az iskolák igazgatói adják át a fiataloknak minden hónapban.)
Kapcsolatban állunk többek között önkormányzatokkal, általános és középiskolákkal, felsõoktatási intézményekkel, képzõiskolákkal, könyvtárakkal, mûvelõdési házakkal, teleházakkal, továbbképzõ és pályaválasztási intézetekkel, ifjúsági irodákkal és szervezetekkel, javítóintézetekkel, gyermekotthonokkal. Fontosnak tartjuk, hogy a bajba jutott gyermekek felvilágosítást kapjanak arról, hová fordulhatnak tanácsért, konkrét segítségért, ezért együttmûködést kezdeményeztünk több civil szervezettel, alapítvánnyal.
A magazint jelenleg önkéntes munkában gondozzuk, alkotóink között számos hátrányos helyzetû, illetve sérült és szenvedélybetegségbõl felépülõ fiatal is található.
A magazin nem csupán közzéteszi és díjazza a fiatalok munkáit, de igyekszik összehozni a tehetségeket a megfelelõ intézményekkel, fórumokkal, illetve apróhirdetés rovatunkban lehetõség nyílik tárgyi és szolgáltatásbeli segítségre, például feleslegessé vált tanszerek, könyvek, ruházat stb. meghirdetésére, cseréjére.

Szeretnénk, ha minél több fiatalhoz eljutna a lehetõség és csatlakoznának folyamatos pályázatainkhoz. Természetesen szívesen jelentetünk meg Önöktõl híreket, eseményeket, felhívásokat, programokat.